Rolmaten

Rolmaat kopen? Hieronder vindt het grootste assortiment rolmaten van Nederland. Aan de linkerkant kunt u filteren om uw ideale rolmaat te vinden. Indien u liever per categorie zoekt binnen ons assortiment, dan vindt u deze hier: Rolmaat 3 meter , Rolmaat 5 meter , Rolmaat 8 meter , Rolmaat 10 meter , Rolmaat bedrukken , Lemmet , Sola , Stanley , Tajima. Kijk voor advies op: Rolmaat advies

Subcategorieën

 • Rolmaat bedrukken

  Rolmaat bedrukken met uw eigen logo? De onderstaande rolmaten kunnen geleverd worden met uw sticker naar wens. Neem contact met onze klantenservice op voor de mogelijkheden omtrent het bedrukken van rolmaten.

 • Rolmaat 3 meter

  Een rolmaat 3 meter kopen? Solide en handzame rolmaten van zowel 2 als 3 meter vindt u onder deze categorie. Handig om snel iets mee op te meten, kies een 3 meter rolmaat met smalle band als u deze in uw broekzak mee wilt nemen, kies een rolmaat van 3 meter met een bredere band als u de voorkeur geeft aan een lange uitstand van de meetband.

 • Rolmaat 5 meter

  Een rolmaat van 5 meter, de meest gangbare maat onder de rolmaten. Bij ons vindt u het uitgebreidste aanbod 5 meter rolmaten. Wij hebben een 5 meter rolmaat met magneten, auto-lock, met een extra brede meetband met anti-reflectieve coating.

 • Rolmaat 8 meter

  Voor een rolmaat van 8 meter bent u bij rolmaatpunt op het juiste adres. Hieronder vindt u een serieus aanbod 8 meter rolmaten. Bij ons vindt u een rolmaat van 8 meter met magneten, met anti-slip, met extra lange uitstand en met een brede eindlip.

 • Rolmaat 10 meter

  Op zoek naar een rolmaat van 10 meter? Bij ons vindt u een serieus aanbod professionele 10 meter rolmaten.


64 producten, producten per pagina:

sorteer op:

64 producten, direct uit eigen voorraad geleverd
Advies? Bel : 0528 266 826